Ajándékutalvány Le Privileged Belépés

Olasz csillagfény a La Vie konyhájában

2026. január 30–31. | La Vie Gourmet Étterem, Hévíz

Különleges kulináris eseménnyel indul az új év: a két MICHELIN-csillagos római Acquolina étterem séfje, Daniele Lippi, valamint segítője, Alessandro Sabatini érkezik La Vie étterembe, hogy Borda Attila Executive Séffel együtt alkossanak egy egyedülálló, szezonális menüsor keretében.

Daniele Lippi – a fiatal generáció egyik legizgalmasabb olasz séftehetsége – 2019 óta vezeti az Acquolinát, ahol munkáját 2022-ben a második MICHELIN-csillaggal ismerték el. Kulináris szakmai útja során a világ legnagyobb mestereitől tanult: Yannick Alléno (Pavillon Ledoyen, Párizs), Enrico Crippa (Piazza Duomo ***, Alba), Grant Achatz (Alinea, Chicago) és Paolo Casagrande (Lasarte ***, Barcelona) mellett is dolgozott.

Konyháját a mediterrán inspirációk, a hús és hal izgalmas fúziói, valamint a merész, mégis harmonikus ízhangok jellemzik – ahol minden tányér egy történet.

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen estére, ahol Olaszország és Magyarország ízei találkoznak, és a gasztronómia legmagasabb szintje elevenedik meg Hévízen.

Foglalás és részletek, hamarosan! 

Törzsvendég program

Csatlakozzon a Le Primore Privileged Törzsvendég Programhoz és élvezze a Le Primore világát a legjobb feltételekkel!

Exkluzív kedvezmények
speciális árak és ajánlatok

Hűségpontok
exkluzív ajándékok és kedvezmények

Spabónuszok
személyre szabott wellnessélmények

VIP szolgáltatások
elsőbbségi bejelentkezés, késői kijelentkezés

Különleges meghívók
prémiumesemények és gasztronómiai élmények

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülj legfrissebb ajánlatainkról!

Feliratkozom