Olasz csillagfény a La Vie konyhájában
2026. január 30–31. | La Vie Gourmet Étterem, Hévíz
Különleges kulináris eseménnyel indul az új év: a két MICHELIN-csillagos római Acquolina étterem séfje, Daniele Lippi, valamint segítője, Alessandro Sabatini érkezik a La Vie étterembe, hogy Borda Attila Executive Séffel együtt alkossanak egy egyedülálló, szezonális menüsor keretében.
Daniele Lippi – a fiatal generáció egyik legizgalmasabb olasz séftehetsége – 2019 óta vezeti az Acquolinát, ahol munkáját 2022-ben a második MICHELIN-csillaggal ismerték el. Kulináris szakmai útja során a világ legnagyobb mestereitől tanult: Yannick Alléno (Pavillon Ledoyen, Párizs), Enrico Crippa (Piazza Duomo ***, Alba), Grant Achatz (Alinea, Chicago) és Paolo Casagrande (Lasarte ***, Barcelona) mellett is dolgozott.
Konyháját a mediterrán inspirációk, a hús és hal izgalmas fúziói, valamint a merész, mégis harmonikus ízhangok jellemzik – ahol minden tányér egy történet.
Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen estére, ahol Olaszország és Magyarország ízei találkoznak, és a gasztronómia legmagasabb szintje elevenedik meg Hévízen.
Foglalás és részletek, hamarosan!