- 12:00
- 13:00
- 18:00
- 19:30
- 12:00
- 13:00
- 18:00
- 19:30

La Vie gourmet étterem
Felemelkedés az ízek világába – tapasztalja meg La Vie gourmet étterem páratlan élményét a rooftopon! Lépjen be egy olyan gasztronómiai szentélybe, ahol a város legszebb panorámája találkozik a helyi alapanyagokból készült, mesterien megkomponált fogásokkal. La Vie éttermünk olyan, mint az élet, minden pillanata az érzékek ünnepe: a kifinomult ízek, a látványos tálalás, a mennyei illatok és az elegáns, mégis otthonos légkör garantálják a felejthetetlen élményt.
Borda Attila executive séf és elismert vendégséfjeink a legmodernebb konyhatechnológiai megoldásokat ötvözik a helyi termelők legjobb alapanyagaival, hogy minden tányéron a természet, a tradíció és az innováció tökéletes harmóniában találkozzon. Ehhez társul csapatunk határtalan vendégszeretete, amely gondoskodik arról, hogy minden apró részlet önt szolgálja.
Legyen szó egy különleges vacsoráról vagy egy meghitt ünneplésről, nálunk nemcsak ízeket, hanem történeteket is kap – minden falat egy újabb fejezetet nyit meg a kulináris élvezetek világában. Fedezze fel az élményt, amely túlmutat az ízeken, és hagyja, hogy elvarázsoljuk!
- Típus: gourmet étterem
- Helyszín: infinity szint
- Foglalás: előzetes asztalfoglalás ajánlott
- Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig, 12-től 23 óráig
Asztalfoglalás

Executive séf Borda Attila
A La Vie étterem nem csupán egy gourmet helyszín, hanem egy kulináris műhely, ahol az ízek, textúrák és illatok együttese valódi művészeti alkotássá állnak össze. Ennek a különleges élménynek az alkotója és szíve Borda Attila, az étterem vezető séfje, aki a gasztronómiára nem egyszerűen szakmaként, hanem önkifejezési formaként tekint. A szezonálisan változó à la carte menü, valamint a négy- és hétfogásos séfajánlat minden egyes eleme a tiszta ízekre, a legjobb minőségű alapanyagokra és a modern konyhatechnológia legfrissebb irányzataira épül. „A La Vie azoknak szól, akik nyitottak az újszerű kulináris szemléletre, és az étkezést teljes élményként, érzékszervi utazásként élik meg.” A séf havonta egy-egy elismert sztárséfet lát vendégül, hogy a fogások mindig inspirálók és meglepőek legyenek – egy állandóan változó gourmet narratíva, amely sosem válik rutinná. Borda Attila vezetésével a La Vie nemcsak étterem, hanem egy gasztronómiai galéria, ahol minden menü egy új kiállítás.

Vendégséf Sárközi Ákos
A Le Primore Hotel & Spa első vendégséfje ikonikus alakja a magyar gasztronómiának. Vendéglátóipari tanulmányai után az Alabárdos étteremben ismerte meg közelebről a csúcsgasztronómia világát, amelyben megtalálta igazi hivatását. Külföldi tapasztalatai, különösen a Vila Joya két Michelin-csillagos portugáliai étteremben eltöltött idő, új szemléletet hozott a konyhájába. 2010-ben a Borkonyha konyhafőnökeként vált ismertté, majd 2018-ban a Textúra megnyitásával tovább formálta a magyar fine dining kultúrát. Kreativitása, vizuális érzékenysége és a folyamatos megújulás iránti elkötelezettsége teszi őt az egyik legmeghatározóbb séffé, akinek célja, hogy minden tányér egyszerre nyújtson gasztronómiai és esztétikai élményt.
Tematikus hónapok és programok
Az infinity szinten található La Vie gourmet étterem kínálatában minden hónapban új sztárséf gondoskodik a változatos gasztronómiai élményekről. Az aktuális menü különleges ízvilágát a séf kreativitása és a szezonális alapanyagok inspirálják, így minden alkalommal új kulináris utazásban lehet része.
Tányérra álmodott vidék
Vendégséf: Macsinka JánosHelyi termelők kincsei, két séf közös víziója. Júniusban a Le Primore Hotel & Spa La Vie éttermében a természet ihlette 7 fogásos menüsorral várjuk vendégeinket – ahol a gasztronómia művészetté válik.
